MALATYA / ARAPGİR - H.Sadık Polat Ortaokulu

Kas

Öğretmenler Günün'de öğretmenlerimizle yemek yedik.Yemeğe İlçe kaymakamımız Fikri Badioğlu, İlçe Müdürümüz, Okul Müdürümüzle Aile Birliği başkanlarımız da katıldı.Yemek ikramında bulunan okulumuzu yaptıran Sadık Polat'ın oğlu Halıl Polat'a teşekkür ediyoruz.

Kas

OKULUMUZU YAPTIRAN SADIK POLAT'IN OĞLU HALİT POLAT, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE VERDİ.OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ÖZMEN HEDİYELERİ ÖĞRENCİLERE DAĞITIRKEN HALİT POLAT'I ARAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ.OKULUMUZDAN LGS DE BAŞARI KAZANDIRDIĞIMIZ KIYMETLİ VE VEFALI ÖĞRENCİLERİMİZİN ARTMASINI TEMENNİ EDERKEN İŞ ADAMI ABİMİZ HALİT POLAT'A TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ"GELECEĞE NEFES" KAPSAMINDA KAYMAKAMLIĞIMIZ YAPTIĞI ETKİNLİKTE ÇOCUKLARIMIZLA AĞAÇ DİKTİK.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN KUURULUŞUNUN 100.YILINDA İLÇEMİZİN YETİŞTİRDİĞİ EDEBİYATÇI YAZAR SIDDIK YURTSEVER'İ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK.OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ öZMEN KONUŞMASINDA PROGRAMA KATILAN SIDDIK YURTSEVER'E DAVETİNİ KIRMADIĞI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ.YAZARIMIZ SIDDIK YURTSEVER KİTAP OKUMAYA VE EDEBİYATA NASIL MERAK SARDIĞINI ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTI.ÖĞRENCİLERİMİZ DE YAZARIMIZA KİTAPLARI VE  OKUMA MERKIYLA LAKALI SORULAR SORDU.YAZARIMIZ, OKUMANIN VE EDEBİYATIN GELECEĞİMİZE VE CUMHURİYETİMİZE KATKILARINI ANLATTI. AYRICA BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU'DA SÜRPRİZ ZİYARETİYLE ÖĞRENCİLERİMİZE 100. YILDA 100 BAYRAK DAĞITTI.

İLÇEMİZİN GURURU EDEBİYATÇI YAZAR SIDDIK YURTSEVER'E VE BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU'NA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

H.Sadık Polat Ortaokulu bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.Başarılarının devamnı dileriz.Emeği geçen yol gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afeti Risklerini Azaltma Günü'nde deprem tahliye tatbikatı yapıldı.Öncesinde sınıflarımızda bilgilendirici videolar izletildi. Koordine eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Oğuz Boyları Sempozyum'u kapsamında ilçemize gelen Binali Yıldırım Üniversitesinden Prof.Dr. Yener Özen okulumuzu ziyaret etti. öğrencilerimizle sohbet eden Yener Bey'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçemiz genelinde başlayan TÜBİTAK Bilim Söyleşilerinin ilki okulumuzda gerçekleşti. Bilkent Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümü öğretim görevlisi Dr. Hamdi Murat Yıldırım "Kriptografi ve Uygulamaları" konulu söyleşisine; İlçe Belediye Başkanı Sayın Haluk Cömertoğlu, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Sadık Özdemir katılım sağladılar. Verdiği bilgiler için Sayın Hamdi Murat Yıldırım'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

İstanbul'dan kardeş okulumuz Kemerdere İsmihan İsmet Süzer Ortaokulu yeni eğitim öğretim yılına okulumuza çeşitli desteklerde bulundu. ÇEDES Projesi kapsamında, okul panolarımızı yenileyerek öğrencilerimize sportif etkinliklerde kullanılmak üzere çeşitli materyaller gönderen Kemerdere İsmihan İsmet Süzer Ortaokulu Müdürü Arzu BİNGÖL'e teşekkür ediyor, öğrencilerimze hayırlı olmasını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz genelinde tüm öğrencilerimiz ile aynı anda kitap okuma saati gerçekleştirdik.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlık, başarı getirmesi diliyoruz.

Tem

ARAPGİR H.SADIK POLAT ORTAOKULU GURUR  TABLOMUZ. FEN LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ OKULLARINDA VE HAYATLARI BOYU MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ.TEBRİKLER GÜZELLERİMİZE.

Tem

H.Sadık.Polat.Ortaokulu. Başarımız.LGS de 9 öğrencimiz Nitelikli liseye yerleşti.8 Fen Lisesi 1 Sosyal Bil.Lisesi.Emek veren başta, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.Afferin bize.

Tem

Bu yıl 8. sınıflarımızı yine şenlikle uğurladık.Kaşgaloğlu konağındaki eğlenceye okul müdürümüz, müdür yardımcımız, öğtetmen , veli ve öğrencilerimiz katıldı.8.sınıf öğretmeni  Sabri Uçar'ın organize ettiği etkinlikten ötürü öğretmenimize teşekkür eder öğrencilerimize hayat boyu başarı ve mutluluk dileriz.