MALATYA / ARAPGİR - H.Sadık Polat Ortaokulu

Nis

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulca ilçemiz Fethi Gemuhluoğlu Halk Kütüphanesi'nde okuma etkinliği tyaptık. Okul Müdürümüz Ali Özmen,  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber kitap okuduk. Öğrencilerimize kitap sevgisi ve okumanın kıymetiyle alakalı bilgiler verdik. Organizasyonda emeği geçen müdürümüz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve Kütüphanede bizi ağırlayan Abuzer Bey'e teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle okulumuz 8. sınıf öğrencilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Okulumuz öğrencileri ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcımız, 8. sınıf öğretmenlerimiz ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Her yıl olduğu gibi yine bu yıl da 'Yardımlaşma ve Dayanışma' değerlerimize yönelik bir farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. emeği geçen okul öğrencilerimize, öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilerin izleyici olduğu 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan dörder kişilik iki grubun da “Sabredip beklemek mi?, Risk alıp sonucuna katlanmak mı?” konularını tartıştığı bir münazara etkinliği yapılmıştır. Konuya hakimiyet, Türkçe'yi iyi kullanma, ikna yeteneği, beden dili ve zaman yönetimi kriterlerine göre Okul Müdürümüz Ali ÖZMEN, Müdür Yardımcımız Gülay YURTSEVER ve Matematik Öğretmenimiz Ali ÖNAL'ın jüri olarak puanlama yaptığı; Matematik Öğretmenimiz Sevgi BAKAN'ın moderatör olarak münazarıyı yönettiği etkinlik sonunda öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla öğrencilerimizden oluşan mehter takımımızın ilçe merkezindeki geçit töreni büyük beğeniyle izlendi.

Mrt

4 Ocak 2017'de fırat Kalkanı Hareketı'nda şehit düşen Hemşehrimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hüsnü BİLGİÇ'in mezarını öğrencilerimizle ziyaret edip şehidimizn aziz ruhuna dualar ettik. Bu ziyaretle canlarını feda ederek bizlere vatan bırakan şehitlerimize minnettarlığımızı bir kez daha hatırlamış olduk.

Mrt

"18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI" Çelenk Sunma Töreni ile başlayıp mehter takımının ilçe merkezinde yürüyüşü ile devam etti. Ardından Samime Aydınlar Kültür Merkezi'nde  Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan  Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı; İlçe Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU'nun konuşması ile devam edip  dua, şiir, koro, sinevizyon gösterileri, Ecdadımız ve Çanakkale Şehitleri gösterileri, mehter gösterisi ve hediye takdimi ile sona erdi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU, protokol üyeleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katılım sağladı. Gurur ve duygu yoğunluğunun yaşandığı programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğittim Öğretim yılı 1. Dönem karnelerimizi dağıttık.Sınıflarında dereceye giren öğrencilerimize ve en çok kitap okuyan öğrencilerimize madalyalarını verdik.Katılımın yoğun olduğu karne törenimize, Okul müdürümüz,idaremiz, öğretmenlerimiz,okul Aile Birliği üyelerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda Arapgir'li şair Fehmi Gür şiir okuma yarışmasını yaptık.Okulumuz müdürü ve Türkçe öğretmenlerinin jüri üyesi  olduğu yarışmada Ezgi Demir 1. Gizem Yaslan 2., Eylül Kutlu 3. Oldu.Seyirci ödülünü ise Sami Fadıllıoğlu kazandı.Okulimuz öğretmeni Sevgi Bakan'a , idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret etti.Okul Müdürümüz Ali ÖZMEN ve aile birliği üyelerimiz misafirlerimizi ağırladı.Devam etmekte olan mehter marşı projemizi denetledi.Okulumuz öğrencilerinden mehter marşını dinledi.İlçe kaymakamımız çok memnun olduğunu belirtti.İlçe kaymakamımıza ve misafirlerimize ziyaretinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

8.sınıf öğrencilerimize moral ve motivasyon arttırıcı programlarımız kapsamında toplantı salonunda eğitici film izledik.Okul Müdürümüz Ali Özmen  de eşlik etti. 8.Sınıf öğretmenimiz Sevgi Bakan'ın ilgisinden  ötürü  teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklarımızın yerli ve milli ürünlerimize olan ilgisini arttırmak, yerli ürün üretim ve tüketimi teşvik etmek amacıyla sınıflarımıza faaliyetler sergilediler.Ayrıca son yıllarda yerli ve milli teknolojiye dair atılımları anlatan sunumlar yaptılar.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

''Diyabet ve Bağımlılıkla Mücadele'' programı kapsamında Toplum Sağlığı Merkez'inden doktor Esmanur Güçlü, ve hemşire Aleyna Bataray ile Ayşegül Bulut seminer verdiler.Okul müdürümüz Ali Özmen, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı seminer verimli geçti.Okulumuz adına teşekkür  ederiz".

Ara

LGS ye yönelik motivasyon gezilerimiz kapsamında, 8.sınıf öğrencilerimizle K.Aydınlar Fen Lisesini okulumuzu gezdik.Geziye Okul müdürümüz Ali Özmen, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.Bizi misafir eden okul müdüresi İlkay Kotan a, bize okulun bütün bölümlerini tek tek gezdiren kıymetli öğretmenimiz Bilal Turan'cıya , bizi okula arcıyla götüren Faruk Özan a teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Günün'de öğretmenlerimizle yemek yedik.Yemeğe İlçe kaymakamımız Fikri Badioğlu, İlçe Müdürümüz, Okul Müdürümüzle Aile Birliği başkanlarımız da katıldı.Yemek ikramında bulunan okulumuzu yaptıran Sadık Polat'ın oğlu Halıl Polat'a teşekkür ediyoruz.