MALATYA / ARAPGİR - H.Sadık Polat Ortaokulu

Ali ÖZMEN - Okul Müdürü

1973 Antalya Akseki doğumlu.Evli ve iki çocuğu bulunmaktadır.İlkokulu ve Ortaokulu Antalya İstiklâl okuılunda okudu.Lise eğitimine Antalya Lisesi´nde devam etti.1994 Yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fafkültesi Sınıf Öğretmenliğini kazanarak Üniversite eğitimine başladı.1998 Yılında Iğdır ili Aralık İlçesi Hacıağa ilköğretim okuluna öğretmen olarak atandı.1999 yılında eş durumundan Bingö ili Çeltiksuyu İlköğretim okuluna  atandı.2003 Yılında  85 öğrencinin ve 1 öğretmenin şehit olduğu Bingöl Depremi sebebiyle Malatya ili Arapgir İlçesi Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim okuıluna tayin oldu.2006 Yılında yine Malatya Arapgir H.Sadık Polat Ortaokuluna geçti.2010 Yılında H.Sadık Polat Ortaokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı.2012 yılında Türk Dili Edebiyatı yan branşından branş değişikliğiyle Türkçe Öğretmenliği´ne geçti.2014´te H.Sadık Polat Ortaokulu´na vekaleten okul yöneticiliği görevine atandı.2015´te yine aynı okulumuza asil yönetici olarak atandı.2018 yılında ikinci Üniversite Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümünü bitirdi.2019 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında Yüksek Lisansa Başladı.2020 Yılında bu bölümden mezun oldu. Halen Sosyoloji Bölümünde eğitimine devam etmektedir.Çocuk şiirleri ve hikayeleri süreli dergilerde yayınlanan yöneticimizin yayına hazır şiir kitabı bulunmaktadır.